"Ви, головне, тримайтеся, глибше копайте": Окупант на Луганщині поскаржився на командування і зізнався, що пив воду з калюж

Одурманені кремлівською пропагандою росіяни з усмішкою на обличчі проводжають своїх родичів на війну в Україну. Однак вже за кілька днів починають скаржитися, що новоспеченим загарбникам, які опинилися на фронті без підготовки, доводиться пити воду з калюж, передають Патріоти України.

Самі мобілізовані кажуть, що їм тільки доводиться молитися Богу і копати глибше окопи, щоб залишитися живими. Про це пише в Telegram "Телеканал Дождь".

Родичі мобілізованих поскаржилися, що їхні близькі опинилися на фронті у Сватовому Луганській області. При цьому громадяни РФ раптом усвідомили, що загарбники опинилися в критичній ситуації – без підготовки, боєприпасів, а найчастіше і без командування, яке кидає їх у перші години атак.

Один із окупантів розповів "Дождю", що йому фактично вигадали військово-облікову спеціальність і відправили в бій як "гарматне м'ясо". До того ж все "побєдобєсіє" путінського терориста вмить зникло під мінометним обстрілом Збройних сил України. Також окупант поскаржився, що командування не видало їм озброєння, а просто порадило "триматися".

"Хлопці, сидіть, ви тримаєтеся, головне, там у лісі. Глибше копайте [окопи]. Я скажу так – з таким ставленням я не хочу там сидіти під артобстрілом і просто молитися богу, щоб я залишився живий. У мене дружині 19 років і дитині чотири місяці", – скаржиться окупант Іван.

Також російський воєнний злочинець видав, що командування не забезпечило їх навіть водою та їжею. Тому так званій "другій армії світу" доводилося харчуватися з калюж.

"Ми просто як мудаки сиділи і виживали самі. У нас води не було – ми просто з калюж черпали та пили. Самі особисто давали собі команди ходити у розвідку, спостерігали, але у нас не було такої зброї, щоб ми їх змогли ліквідувати. Техніка вся поламана, привезти одяг нема на чому", – поскаржився терорист.

Тих окупантів, хто намагався висунути командуванню претензії, погрожували відправити "до 27-ї бригади" на неминучу смерть. "Приїхав і як там давай – вибачте за вислів, просто прямою мовою: "Ви що там, п****си? Я вас зараз відправлю до 27-ї бригади, вас там взагалі приб'ють відразу. Тобто він лякає, відправляє просто як гарматне м'ясо", – видав Іван.

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...