"Ви краще про тарифи та санкції проти Дубінського розкажіть!": Зеленський привітав українців зі сніжною зимою (фото)

Президент України Володимир Зеленський привітав українців із настанням "справжньої" зими і викликав негативну реакцію користувачів мережі. На своїй сторінці у Facebook він опублікував фотографію з вікна Офісу президента на Банковій, на якій видно засніжену вулицю, повідомляють Патріоти України.

"Банкова. Нарешті зима. 14 січня. Тепер точно – з Новим роком", – ідеться у підписі під знімком.

Це викликало негативну реакцію українців, які пригадали йому відпочинок у Буковелі; відсутність в Україні вакцини від коронавірусу, коли в багатьох країнах, зокрема й сусідніх, вакцинація вже почалася; а також підвищення тарифів на комунальні послуги.

Також відреагував і політтехнолог Тарас Березовець. "Володимире Олександровичу, біда, народ збунтувався проти тарифів на газ ... - Володимире Олександровичу, тут Штати санкції проти Дубінського ввели... - Володимире Олександровичу, тут із вакциною в країні ср*ка ... - Ой, та що ви про нудне, подивіться, який сніг випав. Гайда на ковзанах кататися!" – з іронією зазначив він.

Водночас деякі з користувачів мережі заступилися за главу держави.

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...