Ви лабораторія, суд, прокурор? Чому взяли на себе відправити когось на передову?": Бойовий офіцер звернувся до головнокомандувача Зеленського (відео)

Гордого військового обурює хамство нового главкома стосовно бойових побратимів, безвідповідальні, голословні звинувачення
Майор 72-ї ОМБр ЗСУ Сергій Місюра записав відеозвернення до президента України Володимиру Зеленському після слів глави держави про «бракованих бронежилетах», зазначають Патріоти України..
У своєму зверненні військовий висловив обурення відеозверненням Зеленського до народу з приводу люстрації, в якому той звинуватив попередну владу в поставках бракованих бронежилетів бійцям ЗСУ. У відповідь на слова Зеленського, Місюра зазначив:
«Чому ви в своєму відео говорите про "браковані бронежилети "? Ви лабораторія, суд, прокурор? Є підозра або звинувачення? Чому ви взяли на себе відповідальність відправити когось на передову? А ви в курсі, що основна маса офіцерів, яка займається розробкою і контролем бронежилетів, бойові офіцери, не один рік служили в бригадах і пройшли багато "гарячих" точок на Донбасі? Ви думаєте, вони бояться? Ні! У нас давно існує одна істина - далі "передка" не відправлять, а там вже всі свої, і ми знаємо, що робити».
За словами Місюри, офіцери працюють на благо кожного бійця в окопі, в той час, як президент звинувачує їх «без суду і слідства»:

«Я не чиновник, і не "чорт "! Я гордий за нашу роботу! Офіцер Збройних сил України, майор Місюра Сергій Васильович. Можете мене знайти в Києві, на Лук'янівці, недалеко від офісу "95-го кварталу". На вулиці Іллєнка, 81. І, перед тим, як без якихось підстав звинувачувати бойових офіцерів, думай ... те! Слава ЗСУ! І Слава Україні!»

"Повільно варити Україну до смерті": Представник американських демократів розніс альтернативний закон Джонсона

вівторок, 16 квітень 2024, 22:02

Конгресу США знадобиться щонайменше два місяці, щоб провести через усі формальні процедури альтернативний законопроект про військову допомогу Україні, який пропонує спікер Палати представників Майк Джонсон. Про це заявив високопоставлений представник Д...

Шукали інформацію про військові навчання: Румунія заявила, що серед біженців з України "затесалися" російські шпигуни

вівторок, 16 квітень 2024, 21:02

Румунія стала мішенню для мережі російських шпигунів, які намагалися зібрати інформацію про військові навчання та допомогу Україні. Можливі шпигуни потрапили до країни, ховаючись між українських біженців. Про це йдеться звіті Вищої ради національної об...