"Ви маєте найняти хлопців": Американські пілоти готові керувати F-16 в Україні

У США десятки відставних військових пілотів готові керувати літаками F-16 в Україні. Про це в ефірі національного телемарафону повідомив підполковник ВПС США Деніел Гемптон.

За його словами, ідея залучити для допомоги українцям досвідчених американських льотчиків, які покинули військову службу, була озвучена на досить високому рівні, але досі немає політичного рішення Вашингтона.

"Ви маєте найняти хлопців, які вже налітали тисячі годин на F-16, щоб допомогти вашим ВПС почати використовувати ці літаки. Щоб досвідчені американські пілоти були на місці, допомагали новачкам… Ми маємо достатньо охочих просто зараз, вони чекають, вони напоготові… Мабуть, американський уряд не може визначитися", - сказав Деніел Гемптон.

"Це логічно": Орбан розповів, що думає Путін про перемовини та припинення вогню в Україні

понеділок, 8 липень 2024, 13:30

Російський диктатор Володимир Путін не висловив зацікавленості у припиненні вогню в Україні та проведенні перемовин. Про це заявив прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан в інтерв’ю Роджеру Кьоппелю - головному редактору тижневика Die Weltwoch, передають...

Москва з Пекіном та Бразиліа не відговорили: Аргентина вирішила надати Україні пакет військової допомоги

понеділок, 8 липень 2024, 13:28

Міністр оборони Аргентини Луїс Альфонсо Петрі на конгресі правих сил Латинської Америки в Бразилії обґрунтував рішення Буенос-Айреса "підтримати Україну та Ізраїль у їхніх війнах". Про це повідомляє Polskie Radio. "У минулому Аргентина обіймалися з Вен...