"Ви маріонетка Свинарчука чи він ваша маріонетка?": Зеленський звернувся до Порошенка

Володимир Зеленський заявив, що готовий взяти участь у дебатах перед другим туром виборів.

Володимир Зеленський. Фото: Апостроф.

Переможець першого туру виборів президента Володимир Зеленський на брифінгу розповів, про що буде говорити під час першої зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним, повідомляють Патріоти України.

"Якщо я зустрінуся з паном Путіним, я йому скажу: нарешті ви повернули наші території, скільки ще готові компенсувати грошей, за те, що відібрали наші території і допомагали людям, які брали участь в ескалації конфлікту в Криму і на Донбасі і допомагали їм на всьому їхньому страшному, жорстокому, огидному шляху", - сказав Зеленський.

При цьому він зазначив, що поки рано говорити навіть про можливу дату зустрічі президентів України і Росії. Також Зеленський відповів на випад президента України Петра Порошенка, який назвав його "маріонеткою Коломойського".

"Тільки що бачив прес-конференцію нашого гаранта. Він ще раз сказав, що я маріонетка Коломойського. У мене тоді тільки одне питання: так ви маріонетка Свинарчука чи Свинарчук ваша маріонетка?" - парирував Зеленський.

Також він заявив, що готовий взяти участь у дебатах перед другим туром виборів. Крім цього Зеленський пообіцяв до кінця другого туру показати першу п'ятірку своєї команди. У той же час він ухилився від питання про те, кого готовий призначити прем'єр-міністром, заявивши, що бачить на цій посаді "фахівця, талановиту людину. Прізвища зараз немає".

Джерело: Апостроф

Окупанти вдарили ракетами по житловому комплексу у центрі Харкова

середа, 24 квітень 2024, 11:44

Близько 00:30 24 квітня російська армія завдала ракетних ударів по Шевченківському району Харкова. Було зафіксовано влучання двох ракет на територію житлового комплексу, повідомляють Патріоти України. "Пошкоджено три багатоповерхівки, щонайменше 33 при...

"Навіть такою малою кількістю": Згурець назвав пріоритетні цілі для застосування ATACMS

середа, 24 квітень 2024, 11:24

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що пріоритетними цілями для застосування ATACMS дальністю 300 км є ворожі командні пункти й бази зберігання боєприпасів. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспрес...