"Ви наплювали на конфлікт інтересів і інспірували справу проти особистого ворога Януковича": Аваков різко відреагував на підозру і обшуки у Чорновол, санкціоновані екс-адвокатом Легітимного

Голова МВС запропонував призначеному Венедиктовою першому замдиректору ДБР через скандал піти з державної служби

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков відреагував на обшуки у Тетяни Чорновіл та вручення їй підозри у вбивстві, назвавши дії Держбюро розслідувань "жагою помсти", зазначають Патріоти України. Зокрема, Аваков звернувся до першого заступника директора LБР Олександра Бабікова.

"Ви наплювали на конфлікт інтересів як керівник ДБР і інспірували справу проти Тетяни Чорновіл - особистого ворога Януковича. Немає справи, є тільки ваша жага помсти. Це неприпустимо", - написав ив міністр у своєму Facebook.

Він також нагадав, що Чорновіл брала участь в цивільних протестах на Майдані і є "талановитий журналістом і емоційним політиком".

"Непідсудних в країні немає - і бути не має. Усі і герої, і прокурори повинні відповідати на пред'явлені звинувачення. Але те, що відбувається в відношенні Тані - неадекватно і ганебно", - зазначив Аваков.

Він додав, що Чорновіл була на передовій на Донбасі і втратила на війні чоловіка.

"Мені соромно, що всі ми допустили таку дію проти Чорновол як сьогодні ... Так, Таня така - вона лазить через паркани і говорить те, що думає - не добираючи слів ... і за це, як доросла людина відповідає. І нормально - але карати Таню підлістю не можна ", - сказав міністр.

Аваков додав, що Бабіков може прийти і до нього, так як в лютому 2014 року теж був на Майдані. Крім того, він запропонував першому замдиректору ДБР піти з державної служби.

Аваков різко відреагував на підозру і обшуки у Чорновіл

"Два-три-чотири місяці справді будуть неймовірно тяжкими": Денисенко попередив, що РФ готує "бліцкриг"

четвер, 28 березень 2024, 16:25

Найближчі кілька місяців будуть важкими для України. Окупаційна російська армія буде намагатися провести новий бліцкриг. Таку думку висловив політолог Вадим Денисенко в ефірі "Radio NV", передають Патріоти України. "Росіяни будуть робити все від себе ...

"Проблема у тому": Військовий експерт порадив, як врятувати Patriot і Himars від ударів РФ

четвер, 28 березень 2024, 15:56

Для того, щоб вберегти установки Patriot і Himars, треба швидко міняти їхню дислокацію після того, як поблизу фіксується ворожий дрон. Про це заявив фахівець зі зв'язку, радіоелектронної боротьби та розвідки Сергій Бескрестнов, більше відомий під псевд...