"Ви покриваєте зло, а тепер із себе вдаєте святенників... так не буває", - нардепка "Голосу" про збирання "Слугами" позачергового засідання Ради через погром на Банковій

В Україні сьогодні безліч серйозних проблем і невирішених питань, важливіших, ніж розбиті шибки в ОП, щодо яких дійсно варто було б ініціювати позачергове засідання Верховної Ради. Про це нардепка України Олександра Устінова (фракція "Голос") заявила, коментуючи ініціативу фракції "Слуга народу" про проведення позачергового засідання з участю силовиків для прийняття постанови за оцінками вчорашніх подій під Офісом президента України, зазначають Патріоти України.

"Тут "слуги народу" ініціюють засідання щодо вчорашніх подій під ОП. Пропоную, і сама підпишу перше, якщо в комплексі з ТСК щодо злитої справи Татарова, заступника керівника офісу ЦІЛОГО президента, заступника офісу, який відмазував "Беркут", що вбивав людей, і, як виявилося, ще й вимазаний у корупції. А тепер його відмазали Зеленський із Венедіктовою. Шановні народні депутати, ви покриваєте зло, а тепер із себе вдаєте святенників. Сорі, так не буває", - написала Устінова у Фейсбуці.

Вона також запропонувала зібрати позачергове засідання парламенту щодо ситуації з COVID-19 в Україні, оскільки українців це питання сьогодні цікавить набагато більше.

"Якщо "слуги" хочуть збирати позачергове (засідання Верховної Ради. - Ред.) щодо розбитого скла, то пропоную також зібрати щодо десятків тисяч померлих від коронавірусу, яких убила ваша влада і ваш міністр, у яких немає кисню в лікарнях і вакцинації. Повірте, це людям зараз набагато важливіше. Але ж ні, щодо шибок легше, там же можна себе рішуче проявити, коли боїшся за Степанова рот відкрити, бо з ОП "рознарядки" не було", - підсумувала Устінова.

Як повідомлялося, напередодні ввечері на вулиці Банковій у Києві відбулася акція, приурочена до дня народження активіста Сергія Стерненка. Мітингувальники під час акції розбили скло одних із дверей будівлі, розписали фасад і намагалися підпалити табличку "Президент України".

За даними Нацполіції, за фактом дій учасників акції на Банковій відкрито кримінальну справу, одну людину затримано.

За даними ОПУ, пошкодження будівлі Офісу Президента оцінюються приблизно в 2 млн грн. Зрештою фракція "Слуга народу" заявила, що ініціюватиме проведення позачергового засідання в найкоротші терміни з участю силовиків для прийняття постанови за оцінками вчорашніх подій під Офісом президента України.

"На жаль, це єдина втішна інформація": Загибель 6-річного хлопчика після удару росіян по Дніпропетровщині не підтвердилася

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:14

Внаслідок удару РФ по Синельниковому Дніпропетровської області у п’ятницю, 19 квітня, загинуло шестеро людей, серед яких двоє - діти. Раніше повідомлялося про загибель 6-річного хлопчика, але ця інформація не підтвердилася. Про це написав начальник Дні...

Якщо завтра війна: У The Economist оцінили, чи готові молоді європейці захищати свої держави

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:22

На Заході вже багато років існувала тенденція відмови від строкової служби та зменшення особового складу в армії, передають Патріоти України. У більшості європейських країн наразі існує лише служба за контрактом, адже після завершення Другої світової...