"Ви повелися, як і було задумано": Пропагандист Путіна висміяв росіян за реакцію на форму збірної України

Кремлівський пропагандист Володимир Познер різко висловився про реакцію своїх співвітчизників на нове вбрання Збірної України до Євро-2020. Про це він розповів російському виданню Sport24, інформують Патріоти України.

Істерику Москви він назвав "ідіотизмом". "Послухайте, українці зробили цю форму саме для того, щоби нас зачепити, і ми повелися. Замість того, щоби просто проігнорувати чи підняти насміх, ми серйозно обговорюємо це, обурюємося. Це такий ідіотизм. Вони хотіли нас задіти – і заділи", – констатував Познер.

Скандал у Росії з приводу форми української Збірної спалахнув, коли в Києві, 6 червня, презентували оновлений дизайн спортивного екіпірування, який УЄФА затвердила. На вбранні гравців зобразили окуповані Крим і Донбас у складі України, а також представили державні гасла: "Слава Україні! Героям Слава!".

У Держдумі РФ миттєво закликали УЄФА заборонити форму, а скандальний боксер Микола Валуєв звинуватив Україну у спробі політизувати спорт. У відповідь головний тренер української Збірної Андрій Шевченко зазначив, що йому байдуже на реакцію росіян, він прислуховується лише до реакції уболівальників.

Після звернення Російського футбольного союзу УЄФА все ж попросила прибрати з української форми другу частину фрази: "Героям слава!" У мережі спілку звинуватили у корупції та вважають, що на рішення міг вплинути один з головних спонсорів чемпіонату російський "Газпром". Між Україною та УЄФА з цього приводу розпочнуться перемовини.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 квітня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:03

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.04.24 орієнтовно склали:

Пускав ракети по Україні: Сили оборони вперше знищили стратегічний бомбардувальник РФ - носій ракет Х-22

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:59

Повітряні сили ЗСУ та Головне управління розвідки МОУ знищили російський дальній стратегічний бомбардувальник Ту-22М3 - носій крилатих ракет Х-22, заявив командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук у Telegram, передають Патріоти України....