"Ви разом з Україною користуєтеся багатствами РФ": Жириновський відповів Лукашенку на його заяву про "можливість визнання Криму російським"

Російський політик Володимир Жириновський жорстко відповів білоруському лідерові Олександру Лукашенку на його заяву про визнання Криму, передають Патріоти України.

Раніше президент Білорусі заявив, що готовий визнати півострів, але лише в тому випадку, якщо туди почнуть поставляти продукцію останні російські олігархи. Жириновський зустрівся з жителями Москви і в бесіді з ними заявив, що Росія стала витрачати надто багато грошей на колишні республіки Радянського Союзу. За його словами, на утримання цих країн йде занадто багато ресурсів і грошей.

«Олександр Григорович, нам не потрібно ваше визнання Криму. Ви, Україна, країни Середньої Азії користуєтеся багатствами Росії», - підкреслив російський політик. Жириновський зазначив, що сусідні країни стали "нахабно користуватися багатствами" Росії, і Кремль повинен змінити свою зовнішню політику по відношенню до цих держав.

Він підкреслив, що найбільші витрати у Росії йдуть на середньоазіатські держави, Україну і Білорусь. За його словами, ці сусідні держави Росії точно не потрібні, і всім сусідам потрібно було свого часу проситися в Росію, ще коли розвалився Радянський Союз, але тепер це вже "нікому не потрібно".

Теракт у "Крокус Сіті Холі" демонструє слабкість Путіна: У The Times описали три сценарії, які чекають на РФ

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:27

Нещодавній теракт у торговому центрі "Крокус Сіті Хол" продемонстрував хиткість позиції російського диктатора Володимира Путіна, а також неготовність апарату безпеки Росії до відповідних викликів, передають Патріоти України з посиланням на The Times. ...

Вчасно повернувся з України щоб сходити на концерт: Внаслідок важкого поранення у Крокус Сіті Холі віддав кінці "велика шишка" ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:00

Полковник спецназу ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол, повідомляє видання Медиазона. Про смерть полковника йдеть...