"Ви розбомбили його. Юди": На цинічній інсталяції про Маріуполь у Пітері залишили послання (фото)

Росіяни цинічно встановили у Санкт-Петербурзі інсталяцію, яка нібито присвячена Маріуполю. Проте вона виявилася недовговічною. Фото та відео з Санкт-Петербурга поширюють у соцмережах, передають Патріоти України.

Інсталяція складається з двох сердець. На них невідомі залишили напис-послання для росіян. "Вбивці, ви розбомбили його. Юди", – написали фарбою.

Після цього інсталяцію почали розбирати. Її окупанти встановили нібито на честь братерства з містом, яке самі знищили.

Телевізійні уроки дипломатії

вівторок, 14 травень 2024, 0:33

Масове мистецтво важливе тим, що впливає і на широку аудиторію, і на істеблішмент, який намагається широкій аудиторії подобатись. Тому акценти, сюжети і наголоси таких творів заслуговують на увагу. Apple tv+ випустили серіал «Франклін» – про дипломатич...

Буде вам Харків "за три дні!": Бійці Третьої штурмової бригади показали розгром колони ворожої бронетехніки, яка йшла на прорив українських позицій (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 0:28

Сили підрозділів Третьої штурмової бригади та суміжних 66-ї ОМБр, 77-ї бригади ДШВ знищили танки-черепахи та БМП-2 противника. Йдеться про колону, яка намагалася здійснити прорив на Харківщині. Про це повідомляє пресцентр 3 ОШБР. . Як зазначається, ок...