​"Ви щасливі мешканці 1000-літнього Рейху і діти великого фюрера, який підкорив весь світ": У Німеччині в старому будинку знайшли нацистську "капсулу часу"

Гітлер і його духовний нащадок

Місцеві жителі вирішили відремонтувати свій дім, який постраждав від нещодавної сильної повені. Себастьян Юрцевен, розбираючи стіну, виявив цікаву знахідку – револьвер, безліч протигазів, портрет Гітлера, сотні листів і документів NSDAP (Націонал-соціалістичної німецької робітничої партії) та інші артефакти. Загалом із будинку винесли 12 коробок із артефактами, їх передали в спеціальні установи для подальшого вивчення, повідомляють Патріоти України з посиланням на Daily Mail.

«У мене пробігли мурашки по шкірі. Я й гадати не міг, що ремонт обернеться таким величезним відкриттям», – зазначив Себастьян Юрцевен.

Також були знайдені деякі предмети, які належали NSV (Націонал-соціалістична народна благодійність). Ця нацистська організація надавала послуги з догляду за дітьми та медичне обслуговування тим, хто слідував цінностям та ідеології Гітлера.

NSV мала власні дитячі сади та кілька організацій із надання допомоги. Наприклад, у 1940 році вона відправила дітей у Кіндерленд – табір для нацистської молоді. NSV фінансувалася за рахунок активів і грошей, відібраних у євреїв. Не виключено, що сімейний будинок Юрцевена колись був однією з штаб-квартир «Націонал-соціалістичної народної благодійності».

Раніше археологи почали розкопи після обвалу ґрунту на території Софійського собору. На території Національного заповідника «Софія Київська» почалися унікальні розкопки. Археологи виявили древні підземелля, які збереглися до наших часів у чудовому стані.

Нагадаємо, у травні 2019 року уряд схвалив зміну категорії пам’ятки «Ділянка прибережного міського кварталу Середньовічного Києва» на Поштовій площі у м. Києві на категорію національного значення, а також присвоїв їй охоронний номер.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...