"Ви теж - зрадник": Російський експерт і телеведучий поскандалили через вибух на Кримському мосту (відео)

Російський воєнний експерт Віктор Баранець і ведучий поскандалили та обматюкали один одного просто в прямому ефірі. Баранець вирішив викласти свою версію того, що трапилося на Кримському мосту. Він припустив, що у команді, яка оглядала машину, був зрадник, передають Патріоти України.

Ведучий же нагадав Баранцю, що він – українець, випускник Львівського вишу. «Саме тому ви зрадник, Вікторе Миколайовичу», – заявив ведучий.

Після короткої словесної перепалки пропагандисти послали один одного на три літери і Баранець вимкнув зв'язок.

Чи чекають на Україну відключення світла або блекаути через російські обстріли: Шмигаль зробив заяву

понеділок, 29 квітень 2024, 14:26

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прокоментував, коли в Україні можуть статися масові відключення електроенергії через російські ракетні удари. Своєю думкою він поділився в ефірі телемарафону. "Це сенситивна інформація. Я би, звичайно, не хотів да...

"Закони фізики, мабуть, це єдині закони, які працюють": Танкіст розповів, чи виправдали сподівання легендарні "Леопарди"

понеділок, 29 квітень 2024, 13:56

Рік тому Німеччина передала Україні свої легендарні танки. Танкіст, головний сержант роти Ігор Ігнатенко розповів, чи виправдали сподівання ці броньовані бойові машини. В ексклюзивному інтерв’ю Наталі Островській військовий відповів, чи змінили "Леопар...