Ви все зрозумієте: Данілов зробив важливе попередження про контрнаступ ЗСУ

Тільки 3-5 осіб у всьому світі знають, де і коли почнеться всіма очікуваний український контрнаступ. Про це заявив секретар Ради нацбезпеки і оборони Олексій Данілов в інтерв'ю "Радіо Свобода", передають Патріоти України.

"На сьогоднішній день людей, що володіють інформацією, де, коли, яким чином будуть починатися ті чи інші дії на території нашої планети, дуже обмежена кількість. Не більше 3-5 осіб", - заявив він.

Данілов попередив, що, коли люди роблять "ті чи інші заяви" про український контрнаступ, ця інформація "не зовсім може відповідати дійсності".

"Коли почнеться, ви все це побачите. Ми з вами будемо розуміти, що почалося те, чого ми очікували. Де, коли, в який час – це питання на сьогоднішній день абсолютно закрите", – підкреслив секретар РНБО.

Про мотивацію

неділя, 19 травень 2024, 0:45

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...

"Ми готові до з'ясування відносин на полі бою": Лавров очікує ворожнечу з Європою "на покоління"

субота, 18 травень 2024, 23:16

Європа як партнер для Росії не актуальна як мінімум на одне покоління. Таку заяву зробив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров у суботу, 18 травня, передають Патріоти України. "Дмитро Віталійович Тренін (російський політолог – ред.) в одній зі св...