"Ви втратили багато людей замість того, щоб домовитися": Трамп заявив, що Україні потрібно було "віддати" Крим

Колишній глава Білого дому Дональд Трамп заявив, що Україна повинна була укласти угоду з президентом РФ Володимиром Путіним, щоб запобігти повномасштабній війні. Про це він сказав в подкасті the Clay Travis&Buck Sexton Show, передають Патріоти України.

Трамп заявив, що Україна могла "віддати" Крим або погодитися не вступати в НАТО. "Вони могли б відмовитися від Криму. Вони могли б зробити щось з НАТО: "Добре, ми не збираємося вступати в НАТО", і у вас була б країна. Я вважаю, що Путін хотів укласти угоду", - сказав колишній президент США.

Він не вірить, що Путін "коли-небудь мав намір" почати війну з Україною, але тепер "швидше отримає всю країну, раз вже почав". "Він захопить всю територію. І дуже, дуже сумно дивитися, що сталося з Україною", - сказав він.

Крім того, Трамп назвав направлення Путіним військових і техніки до кордонів України перед вторгненням "відмінною переговорною тактикою". "І коли ви подивитеся на ці повністю згорілі будівлі, всі ці люди мертві. Ви втратили багато людей. Це угода, яку можна було врегулювати. І він перекинув 200 000 солдатів до кордону для переговорів, і він не зміг укласти угоду - і тепер я не впевнений, що ви зможете укласти угоду так легко", - зазначив він.

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...