"Ви з жахом побачили, що російський спорт відродився з новою силою": Захарова стала посміховиськом у мережі після відповіді польському міністру

Офіційна представниця МЗС Росії Марія Захарова заявила, що висловлювання польського міністра спорту Каміля Бортнічука про створення коаліції проти участі збірних Росії та Білорусі в Олімпіаді-2024 є антиросійськими. Захарова впевнена, що все це починається лише тому, що інші країни світу бояться конкуренції з боку РФ, передають Патріоти України.

"Скажіть просто, як є. Розкрийте вже карти, поділіться насущним, потаємним: ви ж просто боїтеся конкуренції. Ви не знаєте, як чинити опір російським спортсменам. Ви з жахом побачили, що спорт відродився заново і з новою силою на пострадянському просторі", – сказала Захарова в інтерв'ю "Р-Спорт".

Дипломатка додала, що "недоладні спроби видавити нашу країну з міжнародного спорту приречені на провал". Цей пасаж російської чиновниці викликав бурхливу реакцію у місцевих уболівальників. Фанати вважають, що Захаровій уже досить зловживати алкоголем.

"Звичайно, бояться конкуренції. Спробуй-но випити стільки, скільки Марія", "І за таку маячню отримувати такі бабки, фантастика! Я б Машею пішла працювати, нехай мене допустять", "За ступенем деградації з МЗС РФ мало хто зможе конкурувати", – критикують представницю свого МЗС уболівальники спорту з РФ.

Фанати ловлять Захарову на протиріччі. "У всіх цих Маш роздвоєння особистості. 23 години на день вони кричать про те, що на 3аході одні нацисти й русофоби, які оголосили Росії війну, а 1 годину кричать, що маленьких хлопчиків у спортивних трусиках не хочуть пустити в лігво цих нацистів і русофобів", – пишуть коментатори.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...