"Ви задовбали вже своєю війною": В окупованій Макіївці жінка відбила чоловіка від "мобілізації" (відео)

В окупованій Макіївці на Донеччині загарбники ловлять чоловіків просто на вулицях та змушують вирушати на війну проти України. При цьому їм не видають повістки, а одразу відбирають документи. Дружина одного з них влаштувала окупантам скандал та змусила повернути йому паспорт, передають Патріоти України.

Усе, що відбувалося, вона знімала на відео, його опублікував Telegram-канал "Типовий Донецьк" у вівторок, 28 червня. Тим, хто не змінив громадянство на російське, загарбники пояснюють, що "в Україні оголошено загальну мобілізацію, а у них український паспорт"

Жінка зазначила, що у фейковій республіці не введено воєнного стану і вимагала відпустити чоловіка. На це окупант показав їй якийсь напис в українському паспорті та сказав, що затриманий військовозобов'язаний."Ніякого військкомату, нікуди він не поїде. Поверніть документи! Кого хочуть, того й беруть! Воювати ніхто не хоче, ви вже задовбали своєю війною.

Забрали всіх чоловіків, усіх хлопців, оловину вже поховали ми! Зятя, брата, всіх на світі. Один залишився. У нас дитина інвалід, нічого? – сказала мешканка Макіївки. Згодом жінці все ж таки вдається забрати у окупантів паспорт свого чоловіка, проте ті заявили, що місцевий житель має протягом двох годин прийти у військкомат.

У дворі її власного будинку: Росіяни розстріляли пенсіонерку на окупованій Херсонщині

середа, 24 квітень 2024, 22:53

Російські окупанти в захоплених районах Херсонської області розстріляли 65-річну жінку. Про це повідомляє пресслужба Херсонської обласної прокуратури в Telegram, передають Патріоти України. За даними слідства, 24 квітня в одному з населених пунктів тим...

Через російські гроші: У Молдові судитимуть главу Гагаузії

середа, 24 квітень 2024, 22:43

У Молдові до суду передали справу проти башкана Гагаузії Євгенії Гуцул та керівниці головного офісу неконституційної партії Шор в Кишиневі. Про це повідомляє NewsMaker у середу, 24 квітня, передають Патріоти України. За даними Антикорупційної прокурату...