"Вибачте мене, я обіс*ався": Що насправді мав сказати Путін у звернення до росіян

Сьогодні вранці Путін вийшов до громадян РФ з черговим зверненням, у якому оголосив часткову мобілізацію у Росії. Вона стартує з 21 вересня, передають Патріоти України.

Український політтехнолог, спеціаліст з політичних технологій та реклами Сергій Гайдай переклав це звернення на зрозумілу мову. То що ж насправді сказав російський диктатор? Пропонуємо прочитати правдивий варіант звернення, наданий еспертом.

"Шановні росіяни! На початку року, 24 лютого, я розв'язав злочинну війну проти наших сусідів – суверенної та незалежної України. Я направив півтори сотні тисяч наших солдатів вмирати в чужу країну.

Я сподівався без зайвого шуму та пилу, за пару днів захопити Україну, замінити законно обрану владу на моїх маріонеток та анексувати більшу частину українських територій.

На жаль, мій план провалився. Українці не збиралися здаватися, у них несподівано для мене виявилася дуже сильна армія, а населення вийшло зустрічати наші війська не з квітами, а з джевелінами.

Десятки тисяч наших "рєбят" було вбито в Україні. Українські військові спалили тисячі одиниць нашої техніки. Оголошена мною денацифікація України стала масовою загибеллю наших військових, а демілітаризація України - демілітаризацією Росії.

Вибачте мене, я обісрався. У результаті ми сьогодні маємо понад тисячу кілометрів фронту. Цивілізовані країни ввели проти нас санкції, і ми стаємо країною ізгоєм, а Україні допомагає весь розвинений світ.

На помсту ми звичайно почали масово вбивати непокірних хохлів. Руйнувати їхні міста та інфраструктуру країни ракетними та артилерійськими обстрілами. Наші хлопці непогано розважилися на окупованих територіях та у захоплених містах. Грабували, ґвалтували та вбивали мирне населення. І продовжують марадерити та руйнувати цю непокірну країну.

Але зараз у нас біда. Наші військові не тільки виявилися не здатними до ефективного наступу, вони почали програвати цю війну. А ЗСУ часом нас нещадно б'ють і вже проводять масштабні наступальні операції і женуть нашу доблесну армію.

Вам вже важко прийняти на віру наші гасла. Своїх не кидаємо? Та доводиться кидати. Росія тут назавжди? Подекуди, як на Харківщині, не лише не назавжди, а вже – ніколи.

Це катастрофа. Що ж робити? Як зберегти мені життя та продовжити моє правління? Я ухвалив рішення, адекватні поточному моменту. Мені потрібні ваші життя. Покірні мені депутати Думи одноголосно прийняли необхідні закони, які дають мені право і можливість кинути в жерло цієї, розв'язаної мною війни, ще кілька сотень тисяч життів росіян.

Ми оголосимо захоплені українські території – Росією, проведемо там так звані «референдуми», як це зробили 2014 року в Криму і ви підете туди вмирати, захищаючи моє право до кінця життя правити Росією.

Росіяни, не засмучуйтесь. Загалом, російський народ ніколи особливо добре не жив. Не варто починати. Можна звикнути.

Як то кажуть: подобається, не подобається, терпи моя красуня. Зрештою всі ми здохнемо. Але ви у бруді та лайні на українських фронтах. А я в теплі та затишку своїх палаців чи в комфорті свого бункера. Дякую за увагу".

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...