Вибір говорить сам за себе: Скандальні "слуги" Тищенко й Дубінський стали "кураторами" столиці та області від партії влади (відео)

Народні депутати Олександр Тищенко та Олександр Дубінський очолили штаби партії "Слуга народу" у столиці та Київській області на місцевих виборах. Про це йдеться на офіційному сайті "Слуги народу", зазначають Патріоти України.

"Для мене сьогодні особливий день – я очолив київський осередок партії "Слуга народу". Ми створюємо справжню народну партію, яка прийшла в політику надовго. Ми були, є і будемо відкритими для киян і для всіх тих, хто хоче будувати нову й сильну Україну та по-справжньому європейський Київ. Для мене це велика честь!" – наголосив голова виборчого штабу "Слуги народу" у Києві Тищенко.

"Президент поставив переді мною завдання – Київська область має показати найвищий результат партії по всій країні (на місцевих виборах - ред.). І це цілком реально", - додав очільник штабу "СН" у Київський області Дубінський.

Рішення про призначення Тищенка і Дубінського ухвалили члени партійної організації та затвердила Вища рада партії.

Обидва нардепи неодноразово потрапляли у скандали. Наприклад, під час карантину продовжував працювати ресторан Тищенка. Щоправда, сам нардеп у коментарях пояснював, що не порушує жодних обмежень.

Колишній журналіст телеканалу "1+1" Олександр Дубінський та його родина за останні роки придбали 24 квартири, 17 автомобілів, 2 будинки і 70 соток землі, свідчить розслідування проєкту Bihus.Info. Загальна вартість майна оцінюється у $2,5 млн. Мама нардепа володіє сімома машинами, серед них – Maserati Coupe Cambiocorsa 2006 року випуску. За словами Дубінського, вона любить швидкість.

"Епідемію абортів має бути припинено": Кирило обіцяє розплодити росіян до 600 млн осіб

четвер, 28 березень 2024, 19:15

За сто років сталого демографічного зростання Росія має довести чисельність населення до 600 млн осіб. Для реалізації такої мети потрібно заборонити аборти, вести пропаганду багатодітної родини та повернути «традиційні для російського народу цнотливіст...

"Зрозумійте, що вони стали насправді жертвами своєї ж пропаганди": Буданов пояснив, що зміниться для України в разі зникнення Путіна

четвер, 28 березень 2024, 18:50

Зникнення Володимира Путіна навряд чи змінить ситуацію з війною. Російське суспільство вже стало жертвою пропаганди і ненавидить Україну та колективний Захід. Про це заявив начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов, пер...