Вибори до міськради і мера Дніпра: Результати екзит-полу студії Савіка Шустера

Згідно з першими даними екзит-полів, проведених 25 жовтня, на виборах мера Дніпра лідирує чинний глава міськради Борис Філатов з результатом в 44,47%. Про це свідчать дані екзит-полів студії Савіка Шустера, передають Патріоти України.

Згідно з даними екзит-пол, у Філатова - 44,47%, у Загіда Краснова від партії "Громадська сила" - 14,44%, у Олександра Вілкула від блоку "Вілкула Українська перспектива" - 11,27%, у Сергія Риженка від "Слуги народу "- 10,60%, у Сергія Нікітіна від ОПЗЖ - 8,81. У решти кандидатів менше 5%.

На виборах в Дніпровську міську раду проходять шість політичних сил - "Пропозиція", "ОПЗЖ," Слуга народу" , "Громадська сила", "Європейська солідарність" і "Блок Вілкула "Українська перспектива".

Відповідав за забезпечення бійців на фронті: З Міноборони звільнили топ-чиновника

вівторок, 23 квітень 2024, 21:15

23 квітня Кабінет міністрів звільнив заступника голови Міністерства оборони Віталія Половенка. Його лише взимку призначили на цю посаду. Про це повідомив пресцентр уряду, передають Патріоти України. У Кабміні не вказали причину його звільнення. Серед з...

Україна може запустити виробництво Patriot: Посол Маркарова зробила гучну заяву

вівторок, 23 квітень 2024, 20:44

Перенесення виробництва Patriot в Україну є цілком реальним і переговори щодо цього вже ведуться. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Така задача у нас стоїть і від презид...