Вибори в Україні: Дзвінки про мінування надходили "з-за поребрика"

В трьох випадках ця інформація була кваліфікована як теракт, кримінальні провадження передані для розслідування в Службу безпеки України.
Сергій Князєв. Фото: Український тиждень.

Поліції вдалося відстежити дзвінки. Більшість анонімних повідомлень про нібито мінування виборчих дільниць 31 березня у Дніпрі надходили з території Російської Федерації. Про це розповів Голова Національної поліції України Сергій Князєв, передають Патріоти України.

Він наголосив, що в трьох випадках ця інформація була кваліфікована як теракт, кримінальні провадження передані для розслідування в Службу безпеки України за підслідністю. "Відзвітувала поліція Дніпропетровської області. У всіх 11 випадках (анонімних повідомлень про нібито мінування - ред.) було відслідковано трафіки. У більшості випадків дзвінки надходили не з нашої держави - з території Російської Федерації", - сказав голова Нацполіції.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...