Вибори-вибори, або "Феномен" Зеленського: "Українці хочуть халяви і видовищ, бажано "на панятном язикє", - Гайдукевич

"Під половину, якщо не більше, дорослого населення країни виявилось саме населенням території, а не громадянами. Населенню байдужі питання мови, української пісні, книжки, історії, євроінтеграції, цивілізаційного вибору..." - пише у своєму блозі Віталій Гайдукевич, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

"Населенню перпендикулярна війна (вона не його), населення цілком комфортно підлаштуєтсья під когось іншого, як раніше підлаштувалося під гопніка. Населення хоче халяви і видовищ (бажано на панятном язикє).

Тому найбільшою проблемою країни Україна, є те, що громадян на цій території істотно менше, ніж населення. Самоідентифікація програє банальним потребам "простих людей".

Найбільшими прорахунками влади (і президентської гілки, і законодавчої, і виконавчої) є не кепські друзі в оточенні, не спроби ситуативно домовитися, не корупція, а те, що за 28 років ніхто палець о палець не ударив, щоб виховати громадянина. Громадянина не абстрактного, а саме цієї багатостраждальної країни, яка ніяк не може народитися по справжньому.

І корінь бід - пр*сраний гуманітарний вектор. Комплексно - освіта, медіа, інформація, світогляд, контрпропаганда... І те, що велика кількість , здавалось би розумного (бодай теоретично) люду, не вбачає в цьому проблеми - вирок. 1921 рік повертається".

Боєприпаси для України: В Чехії відповіли, скільки наразі зібрано коштів на снаряди для ЗСУ і скільки ще прагнуть зібрати цьогоріч

середа, 8 травень 2024, 4:15

До ініціативи Чехії щодо снарядів приєднались вже два десятки країн з Європейського союзу й НАТО. Кошти на близько 500 тисяч артилерійських снарядів для України вже зібрані нині в межах чеської ініціативи. Про це розповів міністр закордонних справ Чехі...

Завітали в гості ATACMS: В окупованому Луганську грандіозна пожежа (відео)

середа, 8 травень 2024, 1:45

Увечері у вівторок, 7 травня серія вибухів пролунала в окупованому Луганську. За попередніми даними там спалахнула нафтобаза. Про це повідомляють у соцмережах та росЗМІ із посиланням на окупаційну владу. . "Декілька вибухів пролунало в Луганську. У мі...