Вибори-вибори: Координатор Зеленського порадив Вакарчуку "спуститися з гори"

Штабіст "Зе! Президента" переконує, що його клієнт і його команда люди серйозні, а не "по приколу"

Саме так серйозний Зеленський відреагував на заклик Вакарчука не голосувати по приколу

Вакарчук не розуміє суті того, що відбувається, переконують у передвиборчому штабі кандидата у президенти Володимира Зеленського, зазначають Патріоти України.

Співак Святослав Вакарчук, який заявив, що голосувати треба "не по приколу", повинен спуститися з гори і придивитися до Володимира Зеленського - "приколи скінчилися". Про це заявили в команді шоу-мена, відповідаючи на питання журналіста.
"Багато хто вважає, що у нас вся компанія "по приколу". Коли ми вирішили брати участь, то розуміли, що це відповідальний процес для всіх нас і для Володимира Олександровича. Назад дороги немає. Тут все дуже серйозно. Жартів вже немає", - сказав Іван Баканов, голова виборчого штабу Зеленського.
На думку координатора штабу Александа Корнієнко, заяви Вакарчука пов'язані з нерозумінням суті того, що відбувається навколо кампанії Зеленського. "Може бути, для Святослава з високої гори, на якій він сидить, здається, що це виглядає, як прикол, але сьогодні можна сказати - жарти закінчилися", - додав Корнієнко. Варто зазначити, що сам Володимир Зеленський сприйняв заклик бути серйозним дуже своєрідно, відмовляючись від перегонів "по приколу".

Координатор також наголосив, що для тих, хто допомагає Зеленському, відкривши близько 80 офісів по Україні - "це вже давно не по приколу", як і для "п'яти мільйонів людей, які збираються голосувати за Зеленського". Чи буде отих п'ять мільйонів голосів, котрі у провідного коміка "95 кварталу" вважають своїми побачимо найближчої неділі.

Джерело: Ліга.net

Особливий план: Ізраїль запропонував розділити контроль над сектором Гази з низкою арабських країн, - NYT

субота, 4 травень 2024, 21:27

Високопоставлені чиновники офісу прем'єр-міністра Ізраїлю Беньяміна Нетаньягу непублічно запропонували розділити контроль над територією Гази з альянсом арабських країн, включаючи Єгипет, Саудівську Аравію, ОАЕ та США. Про це повідомляє The New York Ti...

Українські військові знищили російський літак Су-25 на Донеччині

субота, 4 травень 2024, 21:01

Президент Володимир Зеленський заявив, що українські військові у суботу, 4 травня, збили російський літак Су-25 у Донецькій області. Про це він сказав у вечірньому відеозверненні, передають Патріоти України. «Особливо відзначу воїнів зі 110-ї окремої м...