Вибори, вибори: Орбан хоче створити у оновленому Європарламенті проросійську коаліцію, щоб змусити Україну капітулювати, бо "перемогти Росію неможливо"

Прем’єр Угорщини Віктор Орбан заявив, що планує створити "трансатлантичну коаліцію миру" у Європарламенті після того, як там відбудуться вибори. Таким чином він хоче тиснути на Україну щодо проведення мирних перемовин з РФ.', про це пишеть ABC News.

Глава уряду Угорщини зосередив свою кампанію з виборів до Європарламенту на війні Росії проти України.

Так, на "марші миру", який відбувся 1 червня у Будапешті, Орбан наголосив, що за тиждень на загальноєвропейських виборах змагатимуться ті, хто готові воювати з Росією, й ті, хто зацікавлені у мирі з нею. Угорщина, за його словами, представляє другу категорію.

"Метою виборчої армії угорців є збереження миру. Ми є найбільшим корпусом миру в Європі, найбільшою миротворчою силою в Європі. Нам потрібно виграти європейські вибори, щоб бюрократи в Брюсселі відкрили нам ворота міста і поспішно пішли", - заявив Орбан.

Прем'єр Угорщини зазначив, що після перемоги проросійських сил у Брюсселі там буде створено "коаліцію миру", яку нібито готовий буде підтримати Дональд Трамп в разі свого обрання на посаду президента США.

Він підкреслив, що потім "коаліції миру" потрібно буде зайнятися переговорами між РФ та Україною, адже, як він вважає, "перемогти Росію неможливо".

"Одержимий ідеєю безсмертя": Перед зустріччю з Путіним його гості проходять карантин, - The Atlantic

субота, 5 жовтень 2024, 22:25

Російський диктатор Володимир Путін одержимий ідеєю безсмертя. Тому його гості, перед зустріччю з ним, можуть тижнями перебувати в карантині, передають Патріоти України з посиланням на The Atlantic. Як пише видання, родичі змушені пересуватись лише авт...

Полювання на ухилянтів поновлюється з новою силою? Чоловіки, які не оновили дані в ТЦК, не зможуть отримати бронювання

субота, 5 жовтень 2024, 18:57

Кабінет Міністрів вніс зміни до порядку бронювання військовозобов’язаних: тепер його можна отримати, якщо громадяни уточнили свої військово-облікові дані, передають Патріоти України. . Так, уряд уточнив підстави для отримання бронювання. Тепер це можл...