Вибори-вибори: Тимошенко впевнена, що у неї вкрали перемогу

Водночас ЮВТ заявила, що її політсила не буде оскаржувати результати виборів у суді.

Юлія Тимошенко. Фото: Деловая столица.

Вибори президента України було сфальсифіковано, заявила на брифінгу 2 квітня лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко, передають Патріоти України.

"Ці вибори були знову перетворені на фарс. Можу твердо сказати, що президентом України Петром Порошенком, що стосується його результатів, я підкреслюю, вибори були сфальсифіковані", – заявила Тимошенко.

За її словами, вибори було не просто сфальсифіковано, а спотворено, оскільки чинна влада використала адмінресурс, також "розпорошила" голоси виборців серед 39 кандидатів. Водночас Тимошенко наголосила, що її політсила не буде оскаржувати результати виборів у суді.

31 березня 2019 року в Україні відбулися чергові президентські вибори. У них узяло участь 39 кандидатів. Явка виборців, за даними ЦВК, становила 62,8%. Згідно з даними оброблення Центральною виборчою комісією України 98,03% електронних протоколів, у кандидата в президенти України, шоумена Володимира Зеленського 30,24%, у чинного президента Петра Порошенка – 15,93% голосів. За лідера партії "Батьківщина" Юлію Тимошенко проголосувало 13,39% українських виборців. Вона не виходить у другий тур.

Джерело: Гордон

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...