Вибори-вибори: У Порошенка зробили гучну заяву про проходження медекспертизи перед дебатами

Петро Порошенко готовий піти на умови Володимира Зеленського, які передбачають його участь у дебатах. Про це заявив у четвер, 4 квітня на прес-конференції спікер виборчого штабу Петра Порошенка Олег Медведєв, повідомляють Патріоти України.

"Петро Порошенко завтра о 9 ранку чекає Володимира Зеленського в медпункті стадіону "Олімпійський" для здачі всіх необхідних аналізів, в тому числі на предмет вживання алкоголю і наркотиків. Це повинна бути незалежна експертиза сертифікованих лабораторій", - уточнив він.

Також, за його словами, Порошенко готовий до дебатів в будь-який день в будь-якому місці і навітьне проти взяти на себе витрати за половину вартості оренди стадіону.

"Дебати можуть бути передбачені законом, але ми вважаємо, що не потрібно все зводити тільки до 19 числа. Якщо таких дебатів недостатньо, вони можуть бути 18, 17, 16 числа або в будь-яку дату, прийнятну для кандидатів. Звичайно, повинен бути чіткий регламент, об'єктивність ведучих, рівні умови для обох кандидатів", - додав Медведєв.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...