Вибори-вибори: В офісі партії Порошенка готуються обшуки, - Сюмар

В партії вбачають у цьому "суто політичні мотиви – спробу паралізувати роботу офісу та штабу "Європейської Солідарності".

Вікторія Сюмар. Фото: Народний фронт.

У партії "Європейська солідарність" заявляють про підготовку обшуків у "відкритому офісі" партії. Про це повідомила народний депутат Вікторія Сюмар на сайті політсили, передають Патріоти України.

"З різних і достовірних джерел нам стало відомо про обшуки, які плануються в офісі "ЄС". Це прозорий офіс, тут легко очевидно проводити обшуки", – сказала Сюмар.

Водночас, за її словами, в партії вбачають у цьому "суто політичні мотиви – як спробу паралізувати роботу офісу та штабу "Європейської Солідарності". Сюмар додала, що в партії не дозволять паралізувати її роботу.

"Маски-шоу збираються влаштовувати заради шоу, яке має на меті прикрити неспроможність виконати обіцянки, дані в ході президентських виборів", – переконана вона.

Сюмар також повідомила, що "Європейська Солідарність" буде звертатися і до спостережних місій, і міжнародних структур, аби поінформувати їх про "тиск та загрозу демократичним виборам". Водночас у партії не уточнили, яка структура та у якому провадженні готує обшуки в її офісі.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...