Вибори, вибори: У Києві люди побились через Зеленського

У вівторок, 9 квітня, офіс Зеленського на вул. Новоселицькій у Києві пікетують сотні людей. Раніше у штабі Зеленського повідомили, що під офісом команди невідомі планують провести платний мітинг з можливими провокаціями.

Під офісом кандидата в президенти Володимира Зеленського в Печерському районі Києва побилися учасники двох акцій, на яких зібралися прихильники та противники шоумена, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Громадське".


Зазначається, що бійка почалася після того, як учасники акції на підтримку Зеленського видерли плакат у опонентів. Правоохоронці відреагували на конфлікт та вивели учасників бійки з натовпу.

Як повідомили у прес-службі поліції Києва, двох «найбільш активних» осіб доправили до відділку поліції.

Правоохоронці зазначили, що дізналися про масовий захід із соцмереж, і прибули до офісу Зеленського для забезпечення правопорядку.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...