Вибух газопроводу на Полтавщині стався в дуже підходящий момент для Росії, - Андрій Цаплієнко

Вибух магістрального газопроводу Уренгой-Помари-Ужгород під Лубнами стався в дуже підходящий момент для Росії, вважає кореспондент Андрій Цаплієнко. Про це він заявив в своєму телеграм-каналі, повідомляють Патріоти України.

«Якщо ми почуємо крики про неспроможність української газотранспортної системи качати газ в Європу, то варто очікувати наступних подій. У Німеччині активізують добудову газопроводу "Північний Потік - 2". І стануть тиснути на Трампа, щоб він зняв санкції з підприємств, які беруть участь в цьому російському проекті», - вважає кореспондент.
На думку журналіста, зараз Трампу нібито не до цього, але ніхто не знає, що він зробить у свій президентський «дембель». Не варто виключати, що цей сьогоднішній вибух, в Лубнах Полтавської області, був диверсією. У компанії «Оператор ГТС України» теж так вважають, додав Андрій Цаплієнко.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...