Вибух у Мелітополі: Росіяни повідомляють про замах на топчиновника МВС РФ

Слідчий комітет РФ заявляє, що в окупованому Мелітополі було скоєно замах на так званого "заступника начальника МВС області": біля будинку заклали бомбу, повідомляє пропагандистське "РИА Новости".

"У Мелітополі скоєно замах на заступника начальника обласного ГУ МВС Запорізької області, біля воріт його будинку було закладено бомбу. Чоловіка госпіталізовано, заведено кримінальну справу", - йдеться в повідомленні.

Раніше мер Мелітополя Іван Федоров розповів, що вранці 2 травня в місті прогримів вибух. Сталося це о 6:45. Чули "бавовну" мешканці північних районів міста. Одразу після цього вулицями промчали машини поліції та "швидкої".

Пізніше він написав у Telegram, що за уточненими даними вибух стався, коли так званий "заступник начальника управління МВС" окупованої частини Запорізької області відкривав ворота.

"Вітання" з Великоднем від "високодуховних": Російські загарбники вдарили по кафедральному собору УПЦ в Нікополі

понеділок, 6 травень 2024, 2:35

У Нікополі Дніпропетровської області внаслідок російського обстрілу зазнав пошкоджень Преображенський кафедральний собор УПЦ. . У повідомленні інформресурсів УПЦ зазначається, що Преображенський кафедральний собор міста Нікополя зазнав пошкоджень внас...

Помічник держсекретаря США розповів, як Росія втягує Грузію у війну в Україні

неділя, 5 травень 2024, 23:52

Помічник держсекретаря США, координатор із санкційної політики Джим О'Брайєн заявив, що РФ втягує Грузію у війну проти України, маючи намір збудувати в окупованій Абхазії базу ВМФ. Про це пише "Ехо Кавказу", передають Патріоти України. "Саме Росія втяг...