Вибух у Тульській області РФ: Росіяни зробили офіційну заяву щодо причин

Сьогодні, 26 березня, у місті Киреєвську Тульської області РФ прогримів потужний вибух. Як заявила влада, там спрацювала їхня протиповітряна оборона та нібито збила український безпілотник. Про це повідомляє «Риа Новости» із посиланням на російське міністерство оборони, передають Патріоти України.

За повідомленням міноборони РФ, комплекс РЕБ «Поле-21» нібито вплинув на ударний український дрон. Він упав у районі Киреєвська через виведену з ладу систему навігації.

Також відомство окупантів заявило, що російські засоби ППО в Тульській області забезпечують надійне прикриття цього напрямку. Як пише «РИА Новости», кількість постраждалих унаслідок потужного вибуху зросла до трьох. Один чоловік самостійно звернувся до лікарні.

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...

Дуже потрібно "м'ясо": Окупанти в Маріуполі ловлять мігрантів, їх можуть кинути на війну проти України, - Андрющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:50

У тимчасово окупованому Маріуполі відбуваються масові рейди проти мігрантів. Так, загарбники виловлюють на вулицях міста людей азійської зовнішності, завантажують у вантажівки та доставляють до військкоматів, передають Патріоти України. Надалі окупанти...