Вибух у районі вокзалу в Києві - ракета, яку збила ППО, - Геращенко

У Міністерстві внутрішніх справ уточнили, що в район вокзалу в Києві потрапив уламок збитої ППО ракети окупантів. Про це в Telegram повідомив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, передають Патріоти України.

"Уточнення щодо вибуху біля вокзалу. Наше героїчне ППО збило крилату ракету російських фашистів, яка призначалася одному з центрів управління", - розповів Геращенко.

За словами радника міністра, уламки ракети, пошкодили теплотрасу, але пошкодження будуть усунені вже до ранку. "Якби ця ракета потрапила в ціль де-небудь в центрі Києва, жертви та руйнування були б жахливими. Слава українським ППО", - додав він.

Відверто порушують Конвенцію ООН: У Держдепі США розповіли, чим росіяни труять ЗСУ на полі бою

четвер, 2 травень 2024, 13:53

Росія використовує хімічну речовину хлорпікрин проти українських військових, чим порушує Конвенцію ООН про заборону хімічної зброї. Про це йдеться у заяві Держдепартаменту США, передають Патріоти України. Відомство має докази використання не тільки хло...

Представник України в ООН іронічно натякнув на руйнування Кримського мосту

четвер, 2 травень 2024, 12:14

Представник України в ООН Сергій Кислиця натякнув, що Керченський міст у тимчасово окупованому Криму буде зруйновано. Він опублікував іронічний колаж у соцмережі X, передають Патріоти України. Кислиця опублікував картинку з різними видами мостів, у яко...