Вибухи на Кримському мосту: У Міноборони РФ заявили про атаку ракетами С-200 (відео)

У Міністерстві оборони РФ прокоментували нові вибухи в районі Кримського мосту і заявили, що його атакували ракетами С-200. Реакцією на "бавовну" в тимчасово окупованому півострові відомство відзначилося в Telegram, передають Патріоти України.

Там традиційно звинуватили в ударах по Криму Україну. "12 серпня близько 13 години мск "київським режимом" була вчинена спроба реалізувати терористичний удар по Кримському мосту зенітною керованою ракетою С-200, переробленою в ударний варіант", - йдеться в повідомленні.

Також Міноборони РФ стверджує, що ворожі цілі вдалося "перехопити в повітрі". Спрацювала місцева ППО, руйнувань і постраждалих немає, уточнює відомство.

Військові відповіли, кого найбільше бракує на фронті для перемоги у війні з Росією

неділя, 28 липень 2024, 7:37

Команда медичної евакуації бригади "Червона калина", що наразі працює на Запорізькому напрямку, за час своєї роботи не втратила жодного воїна. У військових медиків дві автівки, де є все необхідне для транспортування тяжкопоранених., передають Патріоти ...

Санкції не завада? Російські ракети і безпілотники містять компоненти з понад 20 країн, - Інститут судових експертиз

неділя, 28 липень 2024, 6:50

Російські ракети та дрони, якими країна-агресор щодня атакує міста та села України, містять компоненти, виготовлені у більш ніж 20 країнах. Серед них зокрема США, Тайвань, Китай та інші, передають Патріоти України. Ці деталі в збитому ворожому озброєнн...