Вибухи під російським Бєлгородом: Бутусов та Цаплієнко розповіли, що спрацювали ЗСУ (відео)

Стали відомі нові подробиці інциденту з вибухами в Бєлгородській області Росії, що межує з Україною - причин може бути декілька, повідомляють Патріоти України.

Російські засоби масової пропаганди почали заявляти, що причиною міг стати "людський фактор". Тим часом, український журналіст Юрій Бутусов повідомив на своїй сторінці у Facebook, що пожежі на військових складах під Бєлгородом сталися внаслідок влучення ракетою системи "Точка-У".

Бутусов зазначив, що ракету було випущено бійцями 19-ої ракетної бригади Збройних сил України - удару було завдано по складах у населеному пункті Октябрьське під Бєлгородом. Аналогічні дані опублікував на своїй сторінці в Telegram інший український журналіст, Андрій Цаплієнко.

Отримував гроші від росіян: У Британії судять вербувальника паліїв нерухомості, пов'язаної з Україною

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:43

У Британії розпочався суд над чоловіком, який працював на користь Росії та вербував осіб для підпалу нерухомості, пов'язаної з Україною. Про це пише Reuters в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.

У Харківській області дрон окупантів влучив у машину волонтерів – ОВА

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:28

26 квітня безпілотник, скерований армією країни-агресора Росії, атакував цивільний автомобіль у Харківській області. Про це голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Telegram, передають Патріоти України. За його словами, інцид...