ВПС Ізраїлю завдали серію потужних ударів по Ірану. Серед вражених цілей - заводи з виробництва ракет і безпілотників

Ізраїль завершив удари відплати по Ірану

Ізраїльська операція відплати проти Ірану У суботу рано вранці вранці ізраїльські літаки трьома хвилями нанесли потужні удари по військовим об'єктам Ірану, передають Патріоти України з посиланням на закордонні медіа.

Ізраїльські військові заявили, що завдали "точних і цілеспрямованих" авіаударів по військових об'єктах в Ірані.

"Удар у відповідь було завдано, і місія була виконана. Наші літаки благополучно повернулися додому", - йдеться в заяві Армії оборони Ізраїлю.

Під час ударів по Ірану у ніч проти суботи, 26 жовтня, Армія оборони Ізраїлю атакувала десятки стратегічних військових об'єктів в Ірані, у тому числі заводи з виробництва ракет та безпілотників, а також бази запуску ракет, повідомляє ізраїльський 12-й канал.

Відео, опубліковані в соціальних мережах жителями Тегерана, показують вибухи в небі та трасуючий вогонь, що піднімається з міста на світанку.

Видання The Washington Post із посиланням на поінформоване про військове планування Ізраїлю джерело повідомляє, що удари по Ірану триватимуть ще кілька годин.

Jerusalem Post стверджує, що Іран не зміг перехопити жодної ізраїльської ракети. Водночас іранське напівофіційне інформаційне агентство Tasnimповідомляє, що системи ППО збили кілька ракет неподалік Тегерану.

Також в Ірані вже заявили, що готові відповісти на будь-яку "агресію" Ізраїлю, передає Tasnim з посиланням на джерела.

"Немає сумнівів, що Ізраїль зіткнеться з пропорційною реакцією на будь-які дії", - пише Tasnim.

Нищили логістику і не тільки: На початку великої війни українська авіація літала в Росію

понеділок, 28 жовтень 2024, 9:59

На початку повномасштабного вторгнення РФ у 2024 році українська авіація здійснювала бойові вильоти на територію держави-агресора для знищення логістики ворога, передають Патріоти України з посиланням на матеріал представника Повітряних сил ЗСУ Юрія Іг...

Є загроза наступу військ РФ: ЗСУ зводять фортифікації біля Запоріжжя

понеділок, 28 жовтень 2024, 9:57

Українська армія зараз будує нові оборонні рубежі навколо міста Покровськ та на схід від Запоріжжя, передають Патріоти України з посиланням на на повідомлення OSINT-аналітика Клемента Моліна у соціальній мережі X. "Щодо фортифікаційних споруд, українс...