"Видали три гранати, лопатку і протигаз": Окупант розповів про підготовку "мобіків" на полігонах у РФ. Перехоплення

Російські окупанти скаржаться на безглузду підготовку мобілізованих росіян. Також вони розповідають про мізерне забезпечення "другої армії світу" та тотальне пияцтво на полігонах, передають Патріоти України.

Про це сержант, який знаходиться на одному з російських полігонів, розповів у телефонній розмові синові, який у складі окупаційних військ перебуває на українській Донеччині. Перехоплення розмови опублікували у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України.

"На полігоні, мерзнемо, коротше, тренуємося. У стрілецькі осередки окопуємося. У -15, бл*дь. Зараз школу сержантів організували", – розповів синові окупант.На запитання сина про те, коли батько-окупант приїде в зону бойових дій на території України, той розповів, що перед ним на фронт відправлять курсантів, а також мобілізованих, які не завершили підготовку.

"З нами ж курсанти з цього, з МосВоКУ - Московське вище командне училище - потім вони уй*бують. І ми, коротше, сержанти, залишаємося, навчені, нах *й, і готуємо 2 групи бійців. І з другою групою ми тільки їдемо, нах*й. Висмикнули водіїв та інженерно-саперні. Ну, у нас тут є багато людей, це механіки-водії саме танків, БМП, БТР... Їх висмикують", – каже загарбник.

Водночас, він констатує тотальне пияцтво на полігоні в РФ, де він перебуває. "У нас 60% "аватари" ходять. На полігоні гублять автомати, нах*й, каски, бл*дь, магазини", – заявив окупант. При цьому, за його словами, спорядження, яке отримують призовники, їм вистачить на кілька п'янок.

"4 магазини, 3 гранати, протигаз, лопатка. Ще й ОЗК (загальновійськовий захисний костюм) тягаємо. Та нах*й він потрібен? Зараз -15 - ОЗК, бл*дь. .. Ми вчора, коли -12 було, пробували протигази одягнути. Нас намагалися на вулиці змусити протигази одягнути. Майор як відп*здюлівся від нас... Ну а так у нас в основному заняття - це ось тактика, оптична стрільба, розташування стрілецького відділення, бл *, заняття позицій, робота КПП - це те, чим ми, сержанти, повинні, бл*дь, були з самого початку займатися. Мінометна рота пішла на Червоний Лиман від нас - 75-мм або 76-мм пішли", – розповів про деталі "підготовки" на російських полігонах та відправки мобілізованих сержант ЗС РФ.

Можна рятувати сотні, якщо не тисячі життів на місяць: Україна запустила в серійне виробництво робота Ratel Н для евакуації поранених з поля бою

субота, 27 липень 2024, 15:00

Робот Ratel Н розробки Brave1 може транспортувати одразу двох поранених, він уже пройшов польові випробування та запущений у серійне виробництво. Про це розповів міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передають Патріоти України. "Ratel Н розро...

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...