"Видимо, давно не было раздела Польши": Скабєєва, Попов і Захарова вийшли з себе після слів Дуди про РФ

Сьогодні, 27 травня, відоме в Росії пропагандистське ток-шоу "60 хвилин" почалося з порції критики і відкритих погроз на адресу Польщі. Каталізатором гніву ведучих Ольги Скабєєвої і її чоловіка стали слова Анджея Дуди про необхідність колективно протистояти агресії Росії, повідомляють Патріоти України.

"Президент Польши, похоже, не смог пережить синдром Сусанина и публично оскорбил Россию, назвал нашу страну, внимание, "ненормальной". Сделал это Дуда, как обычно, исподтишка на границе Грузии и Южной Осетии, куда его привезли грузинские экскурсоводы. Переходить границу не стали – страшно, поэтому пришлось толкать свои русофобские речи прямо в кустах", - почав програму Попов.

"Видимо, давно не было раздела Польши. Их вообще сколько? 4? 5? И пока поляки подсчитывают, может случиться шестой. А лично Дуде хочется напомнить: нормальная страна Польша, раз Россию он считает ненормальной, во время Второй мировой войны евреев убила больше, чем немцев. А после войны приступила к сносу памятников и мемориалов тех, кто проливал за нее кровь", - продовжила Ольга Скабєєва.

Марія Захарова в звичній для неї недипломатичній манері також розкритикувала польського лідера, заявивши, що офіційна Варшава нібито "вбила іракців", але не стала рахувати кількість жертв. "Ирак после начала американо-натовской войны против этой страны был разделен на четыре военные зоны. Одна зона была передана под командование польского контингента. В Ираке были размещены польские гарнизоны. Общая численность польских войск в этой стране с 2003 до 2005 года составляла около 1700 военнослужащих, в дальнейшем была увеличена, насколько я помню, до 2400", - пише спікер МЗС РФ.

При цьому Захарова не стала згадувати причетність РФ до війни на Донбасі і анексії Криму, Придністров'я, Сирії, Південній Осетії і Абхазії, до конфліктів в Африці та ін., де також багато років поспіль гинуть мирні люди і військові, які захищають суверенітет і цілісність своєї країни.

"Кращі" кадри: Окупанти призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, - ЦНС

середа, 24 квітень 2024, 9:52

У зв'язку з дефіцитом педагогічних працівників на окупованих територіях, загарбники призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, передають Патріоти України з посиланням на Центр національного спротиву (ЦНС). Зазначається, що поп...

"Після провалу широко розрекламованого контрнаступу": Україна "гарячково" окопується перед новим наступом РФ, - NYT

середа, 24 квітень 2024, 9:50

Аналітики вважають, що ЗСУ навряд чи почнуть великий контрнаступ цього року. Як пише The New York Times, дні блискавичних проривів на полях битв в Україні, можливо, минули. Події на фронті складаються в похмуру нову реальність для українців. Судячи з ...