"Вигідно лише ЗСУ": Гіркін накинувся на Пригожина за плани запустити "вагнерівців" на Бєлгородщину

Російський терорист Ігор Гіркін (Стрєлков) розкритикував заяву власника ПВК "Вагнер" Євген Пригожина про можливий захід найманців до Бєлгородської області РФ для придушення сил повстанців, передають Патріоти України.

Терорист у своєму повідомленні зазначив, що у зв'язку з масованим обстрілом і боями в Бєлгородській області російська влада опинилася в положенні "черв'яка, що потрапив на вилку".

"Противник "поставив на вуха" густонаселену і досить благополучну (за російськими мірками) область, а Кремль нічого не може зробити, щоб Бєлгородщина не перетворилася на таке ж постійне поле бою, яким 9 років є Донбас", – йдеться в заяві Гіркіна.

На його думку, передислокація найманців "Вагнера" з українського Бахмута до російського Шебекіно вигідна, перш за все, ЗСУ.

"Анонсоване головним базікалом оркестру Пригожиним "самостійне" переміщення виведеного з Бахмута "Вагнера" під Шебекіно – якраз вигідне саме і лише ЗСУ. Саме такого результату противник і хоче – щоб великий (хоч і сильно пошарпаний) резерв, що утворився, був втягнутий в чергові (на зразок Бахмута) стратегічно-безглузді і криваві бої десь у Вовчанську. А ворог вдарить своїми добірними з'єднаннями десь в іншому місці", – поділився своїми думками російський терорист.

НАБУ оголосило в розшук ексзаступника секретаря РНБО

вівторок, 16 квітень 2024, 19:15

У вівторок, 16 квітня, Національне антикорупційне бюро оголосило в розшук колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського, якого обвинувачують у зловживаннях під час закупівлі автомобілів для армії. Про це повідомляє пресслужба НАБУ у ...

"Не кожен отримає те, чого бажає": Генерал США пояснив, скільки Україні треба мобілізувати людей

вівторок, 16 квітень 2024, 18:28

Україні необхідно мобілізувати близько півмільйона людей, але необхідно провести для них дуже ґрунтовні навчання. Таку думку в інтерв’ю "Радіо Свобода" висловив американський генерал-майор у відставці Девід Грандж, передають Патріоти України. "Обговорю...