Виготовляє ліки для госпіталів: На фармацевтичному підприємстві У РФ прогримів вибух

Інцидент трапився сьогодні, у Курганській області. Фармацевтичний завод "Синтез" відомий тим, що виготовляє чимало ліків на потреби госпіталів у Росії, інформують Патріоти України.

Подію прокоментували в прес-службі підприємства, там сказали, що вибух стався на одному із цехів. На момент вибуху, був лише один працівник – його з травмами забрали до лікарні.

В Росії "палає" не вперше

Це вже не перший вибух на теренах Росії за останній час. Днями, у селі Тьоткіно, Курської області вибухнув склад із боєприпасами. Офіційні ЗМІ Росії заявили – порушення техніки безпеки. Також, варто зазначити, що схожа ситуація сталась і у Рязанській області – там теж загорівся склад із боєприпасами, які вибухали під час пожежі.

​Дуже багаті на слонів: Україна відкрила посольство в ще

четвер, 18 квітень 2024, 8:05

одній африканській країні. В Республіці Ботсвана (Південня Африка) розпочало роботу посольство України. Про це 17 квітня повідомляє МЗС України. . Посольство відкрили спеціальний представник України з питань Близького Сходу та Африки Максим Субх та м...

Чи буде велика війна: Журналісти Bloomberg описали чотири сценарії відповіді Ізраїлю за атаки Ірану

четвер, 18 квітень 2024, 7:48

Ізраїль обіцяє помститися Ірану за атаку безпілотників і ракет у вихідні. Поки США та Європа закликають до стриманості, Ізраїль зважує свій вибір. Варіанти відповіді Ізраїлю на недавню атаку Ірану варіюються від ударів по ядерних об'єктах до кібератак....