Виготовляють пакети з написом Merry Christmas: Журналіст побував у секретному таборі для полонених окупантів

Як живуть російські військовополонені в Україні, чим їх годують, розповів журналіст Ігор Сєров. Він повернувся із секретного табору, де утримують російських військових. За словами журналіста, його вразило два моменти. Цим він поділився в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України.

Перший момент: багато росіян взагалі не розуміють, чому вони у полоні. Окупанти стверджують, що "приїхати визволяти". Другий момент: вони працюють і наразі виготовляють пакети з написом Merry Christmas, які продаватимуть в Україні. Це, вважає Сєров, парадоксально.

Журналіст розповів, що росіяни у секретному таборі "живуть у шоколаді". Їх годують за стандартами офіцерів ЗСУ. В установі є свій кухар.

"Сніданок: риба, каша ячмінна із соусом, хліб, цукор, чай. Обід: салат з капустою, суп макаронний, картопля відварна з рибою тушкованою. Й вечеря: риба з картопляною добавкою, хліб, цукор, чай", - поділився Сєров.

Це приміщення не схоже на в'язницю, швидше на військову казарму. Багато стоять ліжок, у кожного своя тумбочка й засоби гігієни. Вони замовляють у бібліотеці книги для себе, ще вони там вивчають українські пісні.

Крім того, у захоплених у полон росіян є право на дзвінки. Та дуже часто батьки бачать українські номери й не відповідають.

"Відчай державної машини й пропаганди": У МЗС України росіянам пояснили, у чому різниця між ордером на арешт Путіна і "розшуком" Зеленського

субота, 4 травень 2024, 19:43

Оголошення президента України Володимира Зеленського в розшук міністерством внутрішніх справ РФ є "нікчемним". Про це йдеться у заяві Міністерства закордонних справ України, яку 4 березня поширила пресслужба відомства, передають Патріоти України. "Росі...

Ці люди ніяк не можуть зупинитися: МВС РФ оголосило в розшук командувача Сухопутних військ ЗСУ

субота, 4 травень 2024, 18:52

Міністерство внутрішніх справ Російської Федерації оголосило в розшук командувача Сухопутних військ Збройних сил України Олександра Павлюка. Про це у суботу, 4 травня, повідомляють пропагандистські агентства РИА Новости і ТАСС, передають Патріоти Украї...