"Виграють усі": У держдумі РФ запропонували створити... підрозділи гранатометників на електросамокатах

У держдумі РФ виступили за створення у російській армії бойових підрозділів гранатометників на електросамокатах. Як повідомляє The Moscow Times, з відповідною ідеєю виступив член фракції "Единая Россия" Максим Іванов, передають Патріоти України.

За його словами, для вказаних цілей влада має вилучити всі «зайві» електросамокати і відправити їх на фронт, щоб гранатометники могли «безшумно ганяти між позиціями», а сапери возили б на них свої міни.

«Дивлюся на численні думки, що в Єкатеринбурзі, скажімо делікатно, надлишок самокатів. Задумався. Чи не доцільно частину цієї техніки направити хлопцям? Пішоходи міст зітхнуть спокійно, бо поменшає самокатників, які зухвало ганяють. І хлопцям буде користь», — пояснив Іванов, заявивши, що від цього «виграють усі».

Варто зазначити, що деякі окупанти дійсно використовують для пересування не тільки мотоцикли, а й звичайні міські самокати, які, на відміну від електроскутерів ЗСУ, абсолютно не підходять для їзди передовою.

Прихильники московської церкви нервують: хто і як захищає рпц в Україні

вівторок, 2 липень 2024, 8:53

Мірою того, як кількість підписів за розгляд законопроекту про заборону московської церкви наближається до необхідної для прийняття рішення, прихильники рпц в Україні нервують. Нервуючи, здають себе з потрохами – хоч, певне, їм здається, що вони виявля...

Ярмарок цинізму: Орбан їде до Києва, домовлятись - The Guardian

вівторок, 2 липень 2024, 8:48

Перспектива залишитись без своєї "частки пирога", при розподілі "хлібних" портфелів новообраним Європарламентом, змушує Enfant terrible Європи до не імовірних здавалося б політичних кульбітів. Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан у вівторок відвідає К...