Виявляється, так можна: Двох топ-контрабандистів, що підпали під санкції РНБО, хочуть депортувати

Двоє фігурантів санкційного списку Ради нацбезпеки і оборони, яких звинувачують у причетності до контрабанди, позбавлені українського громадянства. Тепер їх хочуть депортувати. Про це повідомляє РБК-Україна, з посиланням на джерело в Кабінеті міністрів, зазначають Патріоти України.

За словами співрозмовника, у відповідності з прийнятим рішенням, зараз також готується передбачена законодавством процедура депортації цих двох колишніх громадян України.

"Мова йде про Вадима Альперіна (громадянство Ізраїлю) і Олександра Єрімічука (громадянство Румунії)", - уточнив співрозмовник РБК-Україна.

Також, за даними джерела, українського громадянства позбавили Араіка Амірханяна, який є громадянином Вірменії. Він не є фігурантом санкційного списку РНБО. Амірханяна також планують депортувати.

Нагадаємо, на початку квітня РНБО вперше ввела персональні санкції за контрабанду. Як заявили в РНБО, санкції було введено проти "топ-10 контрабандистів".

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...