Виявляється, вдячний Зеленському "за руку допомоги"! Трамп розповів про розмову з президентом України

Кандидат у президенти США Дональд Трамп провів "дуже хорошу телефонну розмову" з президентом України Володимиром Зеленським. Про це напередодні увечері повідомив телеканал CNN, зазначають Патріоти України.

За словами Трампа, Зеленський привітав його з успішним національним з'їздом Республіканської партії та "висуванням мене кандидатом від республіканців" на пост президента США.

Також український лідер засудив "огидний замах" на Трампа минулої суботи і зазначив, що американський народ у ці часи об'єднується в дусі єдності.

"Я вдячний президенту Зеленському за те, що він простягнув руку допомоги, тому що я, як ваш наступний президент Сполучених Штатів, принесу мир у всьому світі і покладу край війні, яка забрала стільки життів і спустошила незліченну кількість невинних сімей. Обидві сторони зможуть об’єднатися та домовитися про угоду, яка покладе край насильству та прокладе шлях до процвітання", – заявив Трамп.

У CNN також нагадали, що після повномасштабного вторгнення РФ в Україну, Трамп неодноразово заявляв, що може припинити війну за один день. Але досі залишається незрозумілим, як він добиватиметься миру.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...