Виявився росіянином і прихильником війни проти України: ФСБ на Херсонщині "викрило" "українського нациста"

Російські окупанти та їхні поплічники з місцевих колаборантів заявили про виявлення у Скадовському районі Херсонської області українця - "прихильника нацизму". Його у селищі міського типу Лазурне, як похвалилися загарбники, вдалося виявити у рамках пошуків "українських диверсантів", повідомляють Патріоти України.

Однак, як стало відомо ЗМІ від джерел в українських спецслужбах, "нацист" виявився громадянином РФ Сергієм Княгницьким, він є затятим прихильником війни проти України. Сам Княгицький обурений тим, що пропаганда зліпила з нього, російського нациста, "нациста українського".

3 вересня окупанти поширили у ресурсах псевдоорганів окупаційної "влади" новину про начебто виявлення у смт Лазурне Скадовського району Херсонської області "приверженца нацизма".

"Встановлено, що К. є переконаним нацистом, пропагував екстремістські та нацистські ідеї серед населення, демонстративно їздив на німецькому мотоциклі селищем у формі солдата III Рейху; проводив фотосесії з предметами, що містять нацистську свастику, брав участь у незаконному обігу зброї, у тому числі трофейної", – писали пропагандисти.

У ході подальшої перевірки цієї інформації, зокрема, і шляхом спілкування з самими колаборантами через фейкові акаунти у соцмережах, було встановлено, що "український нацист" вже щонайменше 5 років є громадянином РФ.

"Героєм статті є громадянин Російської Федерації Княгницький Сергій Сергійович (14.08.1971 р.н., уродженець м. Львів, який зареєстрований та фактично мешкає: м. Москва, просп. Нахімовський, буд. 67, корп. 2, кв. 96), паспорт громадянина РФ № 45 16 795177 виданий відділенням УДМС Росії у м. Москва по району Черьомушки 20.09.2016, код відділення № 770-123)", – повідомляє наше джерело.

Княгницький дійсно захоплюється колекціонуванням історичних цінностей часів Другої світової війни, зокрема фашистської символіки , має контакти з представниками силових структур РФ та керівництва держави, постійно проживає у Москві і активно підтримує окупацію України військами РФ.

Як розповів він сам, гадаючи, що спілкується з "однодумцями", окупанти провели обшуки в його начебто приміщенні на території смт. Лазурне, де знайшли фашистську символіку, зброю, та представили Княгницького в якості "укронациста".

Джерело: Обозреватель

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...