Виявився уродженцем Харківщини: Упізнали білоруського прикордонника, який сліпив лазером польських силовиків (фото)

На польсько-білоруському кордоні помітили білоруського прикордонника, який сліпив польських колег за допомогою лазера. Його особу упізнали. Про це повідомляє "Хартыя 97", передають Патріоти України.

Telegram-канал "Карателі Білорусі" впізнали лукашенківського силовика, який сліпив зеленим лазером польських прикордонників. Ним виявився 41-річний українець - Васильєв Валерій Володимирович, уродженець селища Курилівка Харківської області.

Зараз він живе у Гродно та служить у Гродненській прикордонній групі.

Зазначається, що цей військовослужбовець в/ч 2141 (Гроденська прикордонна група) брав участь у спецоперації Лукашенка з перекидання нелегальних мігрантів на територію Польщі та Литви під дулами автоматів білоруських прикордонників.

"Нагадаємо, мігрантів на кордоні утримують силою, б'ють, підсовують важкі наркотичні речовини дітям. Нагадаємо, що балаклави вас не врятують", - йдеться у повідомленні.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...