Вийшла на балкон подивитися, як збивають дрони: Кличко розповів про загибель молодої жінки в Києві (фото)

Внаслідок падіння уламків збитого російського дрона у Голосіївському районі чотири людини травмовані, одна - загинула. Жінка вийшла на балкон подивитися, як збивають дрон, та отримала смертельний уламок. Про це розповів міський голова Києва Віталій Кличко, який побував біля 24-поверхового будинку в Голосіївському районі, куди вночі влучили уламки російського дрону, передають Патріоти України.

За його словами, через влучання уламків у будинку сталася пожежа, зруйновані квартири на верхніх поверхах. Вночі з пошкодженого будинку евакуювали 20 мешканців. Станом на обід пошуково-рятувальні роботи завершені. КАРС почав розбирати аварійні елементи будинку. Вивозять із двору пошкоджені автівки мешканців. Також комісія вже оглядає ступінь пошкоджень будинку, аби якнайшвидше приступити до робіт із його відновлення.

"Загалом внаслідок нічної атаки одна людина загинула, 11 постраждали. З них: 6 людей отримали медичну допомогу амбулаторно, 5 - госпіталізували. Наразі в лікарнях міста перебувають 3 особи", - йдеться у його повідомленні.

Кличко закликав киян не нехтувати власною безпекою, бо ймовірність повітряних атак дуже висока. "Тому закликаю киян не нехтувати власною безпекою, не ігнорувати сигналів тривоги! І не виходьте на балкони та вулиці спостерігати за тим, як працює ППО. Бо вночі в будинку в Голосіївському районі загинула жінка, яка вийшла на балкон подивитися, як збивають дрони", - розповів він.

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...