"Вийшла на город, дивлюся, вже вогонь!": У Криму пенсіонерка розповідала про вибухи на базах росіян, але сусідка "закрила їй рот"

Пенсіонерка з Криму хотіла розповісти місцевим ЗМІ подробиці недавніх вибухів на півострові, але її сусідка натякнула, що слід "змовчати". На сюжет Кримської газети звернули увагу користувачі Twitter, передають Патріоти України.

Пропагандисти цікавилися у жінок потужністю ударної хвилі, у відповідь одна з пенсіонерок розповіла, як російські військові тікали на танках.

"Дивлюся, бахкає, бахкає! Я вийшла на город, дивлюся, вже вогонь! Дивлюся, солдати на танках їдуть звідти!" - відповіла кримчанка пропагандистам. Інша пенсіонерка, що сиділа поруч, після згадки про окупантів штовхнула жінку у плече і порадила мовчати: "Мовчи про танки". "Серія сильних вибухів", - пом'якшила вона.

Втік із України ще 10 років тому: "Завгоспа" Януковича видворили з Литви

вівторок, 23 квітень 2024, 21:41

Литовська влада видворила з території країни колишнього голову Державного управління справами та одного із соратників колишнього президента України Віктора Януковича Андрія Кравця. Про це повідомляє литовське видання Delfi, передають Патріоти України. ...

Та невже?: Шойгу анонсував появу ППО "нового покоління" у Росії

вівторок, 23 квітень 2024, 21:29

Країна-агресор Росія вже у поточному році матиме на фронті перші зразки зенітної ракетної системи "нового покоління" С-500 у двох модифікаціях. Про це сказав міністр оборони РФ Сергій Шойгу у вівторок, 23 квітня, передають Патріоти України. "Цього року...