"Вийшло лише порватися, а не прорватися": Волонтер показав знищення танків РФ під Ізюмом (відео)

Волонтер Роман Донік показав відео знищення російських танків під Ізюмом українськими артилеристами. Ролик він опублікував на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Він зазначає, що артилерія 93 "Холодноярської" бригади Збройних сил України знищила майже десяток танків ЗС РФ під Ізюмом. За попередніми даними, за ніч і ранок 25 липня було знищено від 5 до 7 танків противника, який "планував черговий прорив". Дані про втрати уточнюються.

"Хотіли прорватися, а вийшло лише порватися. Так ми всіх їх і "учерноземимо", — підкреслив Донік. Він також додав, що успішна робота артилеристів — результат допомоги людей, які жертвують гроші на армію. Пізніше він також опублікував і фотографію знищеного танка, у якого відірвало вежу. "Ще одному башту знесло під Ізюмом від української природи", — іронізує волонтер.

Один танк ЗСУ - один постріл: Опубліковано фрагмент бою, як було зупинено колону бронетехніки РФ під Урожайним

неділя, 5 травень 2024, 17:30

У районі села Урожайне Донецької області бійці 58-ї бригади ЗСУ одним пострілом із танка зупинили ворожий штурм. На позиції ЗСУ наближалися три одиниці броньованої техніки ворога, передають Патріоти України з посиланням на телеграм-канал 58-ї окремої м...

Чи дійсно Росія готує наступ на Сумщину та Харківщину: Гетьман оцінив ризики і дав прогноз

неділя, 5 травень 2024, 17:28

Військовий аналітик Олексій Гетьман вважає, що окупаційна армія Росії, попри зовнішні ознаки підготовки до наступу на Сумську та Харківську області, немає реальних ресурсів для реалізації таких планів. Про це він розповів в ефірі телеканалу FREEДОМ, ...