Вийшов "феєрверк": Українські десантники зірвали спроби штурму своїх позицій, знищивши танк окупантів (відео)

Українські захисники продовжують зривати плани російських окупантів щодо захоплення наших територій. Зокрема, десантники 79-ї окремої десантно-штурмової бригади попередили штурм своїх позицій на Донбасі, знищивши танк ворога, передають Патріоти України.

Ефектне відео опублікували у Facebook бригади миколаївських десантників. Завдяки впевненим діям бійців загарбникам довелося тікати.

"Так, днями воїни одного з підрозділів знищили танк окупантів, який підтримував вогнем ворожу піхоту, що намагалася штурмувати позиції бригади. Після того, як грізна бойова машина окупантів була спалена, противник у паніці відійшов", – розповіли військові.

Нагадаємо: напередодні ЗСУ на півдні двічівдарили по позиціях російської армії з авіації, а ракетно-артилерійські підрозділи виконали 147 завдань. Українські воїни вразили райони зосередження сил та засобів противника в кількох населених пунктах. Як наслідок, орієнтовні втрати окупантів за добу склали:

– 14 російських військових;

– 3 одиниці авто-бронетехніки;

– пункт управління БпЛА;

– 3 склади з боєприпасами в Бериславському і Херсонському районах

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...