"Вийшов із позицій та раптово помер": Терористи "ДНР" втратили найманця на прізвисько Тридцятий

Блогер і український патріот з окупованих територій «Necro Mancer» поповнив свій каталог загиблих терористів, які воювали на Донбасі, черговим місцевим бойовиком, повідомляють Патріоти України.

«Треус Юрій Анатолійович (Тридцятий). Перша омсбр ДНР. Місце проживання - Білицьке. Народився 05/04/1968. Помер 29/04/2021 від інфаркту», - написав блогер.

Інформація була взята з соціальних мереж прихильників «русского мира», зокрема з некролога "меморіалу" героїв "ЛДНР": «Вийшов з позиції (передової) і помер раптово».
Білицьке Донецької області ніколи не контролювалося терористами "ДНР". Юрій Треус числиться в базі «Миротворця» бойовиком незаконних збройних формувань. Перша окрема мотострілецька бригада першого армійського корпусу Збройних сил Російської Федерації воює в районі Старогнатівського плацдарму (між Донецьком і Маріуполем).

Хочуть викликати паніку: Росіяни розганяють у ТikТok фейк про нібито підготовку наступу на Харків та Суми

середа, 24 квітень 2024, 14:56

Російські пропагандисти розганяють черговий фейк у соціальних мережах. Росіяни намагаються налякати українців нібито підготовкою до наступу на Харків та Суми, передають Патріоти України з посиланням на Центр протидії дезінформації у Telegram. Пропаганд...

Є особливий інтерес: Чеченська Республіка посилює співпрацю з Іраном, - ISW

середа, 24 квітень 2024, 14:52

Чеченська Республіка намагається поглибити зв'язки з Іраном на тлі інтенсифікації двосторонньої співпраці між Росією та Іраном у сфері безпеки. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти України. Депутат Де...