"Вийшов на перекур": Українець розповів, як уцілів у ТЦ у Кременчуці та скільки людей могло бути у будівлі

Українець, який під час ракетного обстрілу ТЦ "Амстор" у Кременчуці був на зміні в одному з магазинів торгового центру, розповів свою історію. Його врятувало лише те, що за кілька хвилин до вибуху він вийшов у кімнату для куріння, передають Патріоти України.

Аудіозапис слів чоловіка з‘явився в мережі 28 червня. Працівник поділився, що отримав лише незначні травми та порізи, коли виривав вхідні двері у палаюче приміщення. Щоб подивитися відео, проскрольте новину до кінця.

"Враховуючи те, що я був просто під будівлею, коли ракета прилетіла, я легко відбувся", – прокоментував чоловік. Він розповів, що під час "прильоту" у приміщені насправді перебувало близько тисячі осіб. Але більшість з них були у продуктовому магазині, який розташований в іншій стороні ТЦ. Тому кількість жертв значно нижча, ніж могло бути.

Він вважає, що під завалами ще можуть бути люди. Але офіційних даних з цього приводу наразі немає. Співробітник магазину ділиться, що одразу після ракетного удару він з колегою вирвали вхідні двері, щоб через них могли виходити люди. Після цього він забіг до свого магазину і побачив, що все палало. За якусь хвилину почала вибухати побутова хімія. Дихати було важко. Люди знімали футболки та обмотували ними обличчя.

"Два-три-чотири місяці справді будуть неймовірно тяжкими": Денисенко попередив, що РФ готує "бліцкриг"

четвер, 28 березень 2024, 16:25

Найближчі кілька місяців будуть важкими для України. Окупаційна російська армія буде намагатися провести новий бліцкриг. Таку думку висловив політолог Вадим Денисенко в ефірі "Radio NV", передають Патріоти України. "Росіяни будуть робити все від себе ...

"Проблема у тому": Військовий експерт порадив, як врятувати Patriot і Himars від ударів РФ

четвер, 28 березень 2024, 15:56

Для того, щоб вберегти установки Patriot і Himars, треба швидко міняти їхню дислокацію після того, як поблизу фіксується ворожий дрон. Про це заявив фахівець зі зв'язку, радіоелектронної боротьби та розвідки Сергій Бескрестнов, більше відомий під псевд...